Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

ro

01 Nov, 2023 17:32 2347 Marime text
La data de 29 octombrie, în parcarea magazinului Lidl din zona ICIL din Constanța, a avut loc un incident neașteptat.

Un șofer, aflat în magazin  împreună cu soția și copilul lor în vârstă de câteva luni, a văzut cum vehiculul lor a fost cuprins de flăcări într-un incendiu. Imediat ce incendiul a izbucnit, pompierii au fost alertați și au intervenit rapid pentru a stinge flăcările.

Însă, în mijlocul acestei situații de urgență, un nume strălucitor s-a evidențiat printre intervenționiști - Patricia Purice, o tânără voluntară în vârstă de doar 17 ani.

Patricia, născută și crescută în Spania, s-a mutat în România alături de mama sa. Încă de la o vârstă fragedă, ea a simțit o puternică dorință de a ajuta oamenii și a decis să devină voluntară. Astfel, a început să se implice în diverse activități.



Incendiul din parcarea Lidl a fost prima intervenție a Patriciei. Cu toate că era la început de drum, ea nu s-a lăsat intimidată și și-a adus contribuția în lupta împotriva flăcărilor. A ajutat colegii pompieri cu ustensilele necesare și a completat fișele de intervenție cu rapiditate și precizie.

Patricia, o voluntară de doar 17 ani, a fost și ea parte din intervenție, aflându-se la prima intervenție.

Patricia este o adolescentă de 17 ani născută și crescută în Spania, ulterior s-a mutat în România cu mama sa. Am ales să devin voluntar pentru că îmi place să ajut foarte mult lumea.

Ultima intervenție pe care am avut pe stingere a fost la lichidarea unui incendiu la o mașină, în parcare la Lidl, a fost prima mea intervenție. I-am ajutat pe colegi cu ustensilele și cu completare fișelor- spune adolescenta.




Aceasta a demonstrat o maturitate și un spirit de sacrificiu remarcabile pentru vârsta sa. Patricia este un exemplu inspirațional pentru tineri și pentru toți cei care doresc să se implice în activități de ajutorare a semenilor. Chiar și în fața unui eveniment neașteptat și periculos, ea a arătat că cu determinare și curaj, oricine poate face o diferență în viața altora.

Sperăm că povestea ei va inspira și motiva și alți tineri să se implice în acțiuni caritabile și să devină eroi în propriile lor feluri.




Citește și:

Știri Constanța aziUPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii