Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uzina Termoelectrica Midia Năvodari a semnat un contract cu o firmă din Chişinău (document)

ro

24 Jan, 2020 00:00 3461 Marime text

Societatea Comercială Uzina Termoelectrica Midia Năvodari a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru modernizarea cazanului de abur, tip Vulcan, nr. 3 x 105 t/h; 17 bar; 250°C, din U.T. Midia, pentru arderea gazelor de rafinărie. Atribuirea a avut loc în data de 9 ianuarie 2020.
 
Lucrarea constă în modernizarea cazanului de abur, tip VULCAN, nr. 3 x 105 t/h; 17 bar; 250°C, din U.T. Midia, pentru arderea gazelor de rafinărie, executându-se următoarele:
- Întocmire proiect tehnic de modernizare, documentaţia "As built"
- Realizarea şi montarea rampelor de aer şi gaze combustibile la arzătoarele existente;
- Înlocuirea automatizării cazanului cu un sistem modern de conducere şi monitorizare bazat pe PLC-uri de tip Fail seif;
- Realizarea sistemului de management al arzătoarelor pe baza unui PLC de tip Fail seif;
- Probe, verificări şi PIF.
 
Turboenergy Power este firma care a câştigat licitaţia, pentru suma de 3.793.351 lei. Turboenergy Power Chişinău Surcursala Târgovişte are sediul în Târgovişte, firma mamă fiind din Chişinău, Republica Moldova. Administratori sunt Valeriu Slivinschi şi Victor Slivinschi. În 2017 au avut 26 de salariaţi, la o cifră de afaceri de 4.242.136 lei, profitul fiind de 486.521 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii