Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reia seria de chartere Tel Aviv - Constanţa

ro

02 Jul, 2015 18:31 1459 Marime text
În 2015 continuă zborurile charter Tel Aviv – Constanţa, demarate de turoperatorul israelian Meshek Wings în sezonul estival 2014. Daca anul trecut frecventa charterelor a fost de unul pe saptamana, in acest an seria de chartere operate de compania Blue Air se va derula cu o frecvenţă de 2 zboruri pe săptămână. Acest lucru se datoreaza campaniei de promovare derultate pe parcursul primaverii 2015 de catre Asociatia Litoral - Delta Dunarii in Israel.

In februarie a.c., Asociatia Litoral - Delta Dunarii a participat in premiera la Targul de Turism de la Tel Aviv, unde a promovat statiunea Mamaia si unde a decis demararea unei campanii de publicitate ce va fi difuzata, in aceasta vara, in Israel, pe cateva posturi de radio. Toate aceste actiuni au dus la dublarea numarului de turisti israelieni care vor veni sa-si petreaca vacanta pe litoralul romanesc. Intreaga campanie de promovare a fost finantata din bugetul ce provine din sumele colectate din taxa de promovare a statiunii Mamaia si a Satului de Vacanta.
De asemenea, am realizat primele materiale de promovare în limba ebraică (broşura generală a staţiunii Mamaia şi pliantul „Nightlife”), precum şi un spot video în limba ebraică, extras din filmul oficial al staţiunii. Spotul de 1 minut Mamaia Style in ebraica va fi lansat duminica, la sosirea primului zbor Tel Aviv- Constanta si va fi difuzat in toate zborurile Blue Air dinspre Tel Aviv spre Bucuresti si Constanta.

Duminică, 5 iulie 2015, ora 19.40, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa va ateriza prima cursă charter de anul acesta, care va aduce turişti israelieni pe litoralul românesc.
Invităm reprezentanţii presei duminică 5 iulie, începând cu ora 18.30, la conferinţa de presă organizată de Asociaţia Litoral – Delta Dunării cu prilejul sosirii primei curse charter Tel Aviv – Constanţa. La eveniment au fost invitati membri ai Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Prefectul Judetului Constanta, Primarul Municipiului Constanţa, Ambasadorul Israelului în România, mass-media.
Transportul reprezentanţilor presei până la Aeroportul Mihail Kogalniceanu va fi asigurat cu un microbuz pus la dispozitie de catre ALDD, ce va pleca duminică, 5 iulie, ora 17.30, de la sediul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării (staţie pornire Telegondolă).

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii