Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul zbor charter Tel Aviv - Constanța aduce pe litoralul românesc al Mării Negre 220 de turiști israelieni (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

25 Jul, 2023 10:30 1241 Marime text
Pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța a ajuns ieri primul zbor charter Tel Aviv - Constanta din acest Sezon, ce aduce pe litoralul românesc al Mării Negre 220 de turiști israelieni - 100% grad de ocupare a aeronavei companiei HiSky!
 
Operatorul charterului, compania israeliană TLV Booking a contractat pentru acest Sezon exclusiv Hoteluri din grupul Phoenicia Resorts Mamaia Nord, cu pachete de vacantă de valoare medie între 800 -1000 Euro/persoana.
 

„Susținem revenirea charterelor de la Tel Aviv către Constanta, singurul zbor charter de incoming către Litoral și solicităm OMD Constanta-Mamaia si OMD Judet Constanta  să ne reluăm prezența la Târgul de Turism din Israel, în primăvara viitoare, așa cum am inițiat si derulat campanii de promovare cu Asociația Litoral-Delta Dunării, pe o piață externă de pe care putem atrage foarte ușor turiști în vacanță  pe Litoral” - a precizta Corina Martin, Secretar General Federatia Patronatelor din Industria Ospitalității din România  si Presedinte de onoare RESTO Constanta. 

Un turist israelian, ai cărui părinți au fost români, declară că a ajuns prima dată în România cu primul charter sosit în urmă cu zece ani. De atunci a mai revenit de câteva ori, aceasta fiind  așasea oară când alege pentru vacanță România. 

„Îmi place România, deoarece știu limba. E frumoasă, totul e verde. Am fost și în Bulgaria și în mai multe țări. Imi place România că știu limba. Îmi place mult România. totul e frumos, e apă curată. Sunt multe magazine deschise. Îmi place București, e foarte frumos, am fost de mai multe ori. Cât voi mai putea veni, voi alege România pentru vacanță“ - a declarat turistul. 

„Suntem onorați să fim singurele gazde de pe litoralul românesc pentru turiștii din Israel. Este o recunoaștere a serviciilor pe care noi le oferim. Turiștii au parte pe lângă mesele principale și excursiile pregătite pentru ei, program de animație care începe de dimineață până seară. Sunt cinci serii a câte aproximativ 250 de persoane“ - a precizat Cristiana Belu, reprezentat Phoenicia Resort. 





Citește și:

„Blue Flag”Plajele care au primit eticheta de calitate. O plajă din Năvodari, în faza pilot a programului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii