Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru metode naturiste pentru albirea tenului

ro

12 Jul, 2014 14:52 19334 Marime text
Persoanele care doresc să aibă o piele mai deschisă la culoare, îşi pot îndeplini visul, cu ajutorul unor metode naturiste, ce nu necesită sume mari de bani. Astfel, pentru albirea tenului, poate fi folosită o mască preparată din cantităţi egale de suc de lămâie şi miere de albine, care se aplică pe faţă şi se lasă să acţioneze timp de 15 minute. Lămâia, prin proprietatea ei de a deschide pigmentările, este excelentă pentru albirea tenului.
 
Masca cu roşii este un alt remediu care poate fi folosit. În acest caz, se mixează două linguri de făină cu trei linguri de suc de roşii. Pasta obţinută se aplică pe faţă şi pe gât şi se lasă 15 minute să acţioneze. Astfel, tenul va deveni mult mai luminos. Masca cu papaya se realizează din mixarea unei jumătăţi de papaya cu o lingură de iaurt şi una de miere. Amestecul obţinut se aplică pe tenul uscat, se lasă 15 minute, iar apoi se clăteşte faţa cu apă călduţă.
 
O altă metodă de a albi tenul este masca obţinută din sucul unei lămâi şi un albuş de ou. Albuşul se bate spumă, apoi se adaugă sucul de lămâie, se aplică pe faţă şi se lasă până se usucă albuşul. Ulterior, tenul se curăţă cu apă rece. Pentru a avea rezultatul dorit, această mască se aplică zilnic, timp de o săptămână.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii