Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armonia Hospital Constanța Mamografie Bilaterală, la un preț special, cu trimitere de la medicul de familie

ro

19 Apr, 2024 17:00 1143 Marime text
  • O mamografie bilaterală necesită două imagini ale fiecărui sân: una de sus (vedere cranio-caudală) și una dintr-un unghi inferior al sânului (vedere medio-lateral-oblică).
 
Armonia Hospital Constanța vine în sprijinul femeilor! Detectarea timpurie salvează vieți, iar cu Pachetul de Mamografie Bilaterală, pentru doar 250 lei, le oferă acestora această șansă vitală.
 
Orice femeie poate beneficia de o mamografie detaliată pentru o detecție timpurie și eficientă a oricăror semne de alarmă. Oferta este valabilă cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


Medicii sunt prezenți pentru a le sprijini pe paciente în fiecare pas al procesului. Ia măsuri proactive pentru sănătatea ta și programează-te azi!

Telefon: 𝟬𝟳𝟯𝟭𝟰𝟳𝟰𝟳𝟰𝟳 / 𝟬𝟳𝟰𝟳𝟰𝟳𝟰𝟳𝟰𝟳 / 𝟬𝟳𝟮𝟮𝟮𝟮𝟴𝟯𝟯𝟴
SMS/WhatsApp: 0735216332.
 
O mamografie bilaterală necesită două imagini ale fiecărui sân: una de sus (vedere cranio-caudală) și una dintr-un unghi inferior al sânului (vedere medio-lateral-oblică). Dacă este descoperită o tumoare sau o zonă suspectă, radiologul poate folosi aceste două imagini pentru a determina locul aproximativ al acesteia.
 
Mamografia se realizează cu ajutorul razelor X, care au un nivel mediu de iradiere, în timp ce o ecografie mamară se bazează pe ultrasunete, care nu iradiază. În mod normal, mamografia este recomandată anual pentru femeile de peste 40-45 de ani, în schimb ecografia mamară se poate realiza la orice vârstă.

 
Citește și

Armonia Hospital Constanța Cursul Lamaze, esențial pentru viitoarele mămici

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii