Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Eco Fire Sistems SRL, contract cu DSP Constanța pentru eliminarea deșeurilor spitalicești (DOCUMENT)

ro

28 Mar, 2024 17:00 579 Marime text
  • Asociat majoritar și administrator al Eco Fire Sistems SRL este Sandu Ionel Popescu, partenerul său fiind Nicoleta Luminița Popescu.
Eco Fire Sistems SRL a semnat cu Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța, prin cumpărare directă, contractul vizând eliminarea deșeurilor spitalicești.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 25.000 de lei fără TVA, adică circa 5.000 de euro.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de eliminare a deșeurilor spitalicești“.
 
Despre Eco Fire Sistems SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 28 martie 2024, Eco Fire Sistems SRL a fost înființată în anul 2001, are sediul social în Lumina, județul Constanța și se ocupă de tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în județele Teleorman, Bihor și Constanța.
 
Asociat majoritar și administrator este Sandu Ionel Popescu, partenerul său fiind Nicoleta Luminița Popescu.
 
Numele lui Sandu Ionel Popescu se regăsește și în Laguna-Land SRL, Club Orizont SRL, Green Fire Team SRL, Parsec Original Mastercraft SRL, iar cel al Nicoletei Luminița Popescu, în Club Orizont SRL, Green Fire Team SRL și Eco Chim Test SRL.
 
Conform termene.ro, Eco Fire Sistems SRL figurează cu 2038 de achiziții directe (Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov, Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița, Serviciul de Ambulanță Județean Galați printre autoritățile contractante) și 131 de contracte publice (Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, OMV Petrom SA, Ministerul Apărării – UM 02175 Constanța printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 79 de angajați, profit peste 3,19 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 41,06 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța:
Eco Fire Sistems SRL, acord-cadru cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța pentru deșeurile spitalicești. Contract peste 380.000 de euro (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii