Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Glasscomed SRL București asigură service pentru aparatura de laborator de la Direcția de Sănătate Publică din Constanța (DOCUMENT)

ro

08 Apr, 2024 12:45 389 Marime text
  • Glasscomed SRL este deținută și administrată de Mihai Florin Sfetcu.
Glasscomed SRL din București a semnat, prin cumpărare directă, cu Direcția de Sănătate Publică din Constanța contractul vizând service pentru aparatura de laborator.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 41.400 de lei fără TVA, adică peste 8.300 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Service aparatură de laborator REFERINTA MC1028407“.
 
Despre Glasscomed SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 aprilie 2024, Glasscomed SRL a fost înființată în 2019, are sediul social în București, Sectorul 3, strada Sold. Ghiță Șerban și se ocupă de comerț cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Asociat unic și administrator figurează Mihai Florin Sfetcu, asociat unic și în MS Customized Systems SRL din Târgoviște.
 
Conform termene.ro, Glasscomed SRL figurează cu 199 de achiziții directe (Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța, Ministerul Educației printre autoritățile contractante).
 
În 2020, Glasscomed SRL a declarat 0 angajați, profit peste 170.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,1 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Eco Fire Sistems SRL, contract cu DSP Constanța pentru eliminarea deșeurilor spitalicești (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii