Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:38 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferi „penali“ Poliţiştii au descoperit mai multe acte false

ro

21 May, 2012 17:41 871 Marime text
În data de 18 mai, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche a fost verificat, pe sensul de ieşire din ţară, un autoturism marca Ford Focus condus de B.M. de 42 ani domiciliat în localitatea Cotu Văii din judeţul Constanţa.
Şoferul a prezentat un permis de conducere din Marea Britanie care era fals.
 
În urma verficărilor s-a stabilit faptul că cetăţeanul român nu posedă permis de conducere, urmând a fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere. În după-amiaza aceleiaşi zile, în apropierea Porţii de acces nr. 7 în Portul Constanţa, a fost verificat în trafic un autoturism marca Mercedes Benz condus de R.S. de 47 ani, domiciliat în localitatea Agigea, care nu poseda permis de conducere. În data de 20 mai, în jurul orei 03.50, în zona terminalului RO-RO din cadrul Portului Constanţa Sud Agigea a fost verificat un autocamion marca Mercedes Benz, înmatriculat în Germania şi condus de cetăţeanul turc B.S. de 52 ani.
Verificările au stabilit faptul că numerele de înmatriculare erau expirate din data de 15 mai, faptă pentru care şoferul turc va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie a unui autovehicul înmatriculat în alt stat sau cu numere de înmatriculare expirate, care nu are drept de circulaţie în România”. În aceeaşi zi, în jurul ore 11.30, în zona de competenţă a Grupului de Nave Mangalia, pe comunicaţia Limanu – Albeşti, a fost verificat în trafic un autoturism marca Renault Laguna, înmatriculat în Franţa şi condus de G.T.  de 26 ani, domiciliat în localitatea Lăzarea din judeţul Harghita. După verificarea documentelor a rezultat faptul că certificatul ITP al autovehicului prezenta indicii de falsificare, fiind expirat din data de 11.03.2010. Şoferul va fi cercetat pentru sâvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Ti-a placut articolul?

Comentarii