Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:30 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii de la Federația Asociațiilor de Promovare Turistică Printre premiați, Primăria Constanța pentru reabilitarea integrală a falezei din Constanța și Mamaia

ro

13 Mar, 2015 21:54 894 Marime text
Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România a acordat, în această seară, premiile pentru industria turismului, printre premianți numărându-se fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, Florin Jianu, pentru pentru sprijinul acordat turismului românesc prin adoptarea legii de scădere a TVA la 9% pentru pachetele turistice din România și adoptarea Legii Tichetelor de vacanță.

Un premiu special a primit și Republica Populară Chineză, pentru susținerea turismului românesc prin intermediul unei campanii naționale televizate realizate cu scopul atragerii turiștilor chinezi în România.
Premii speciale au fost acordate și vicepreședintelui ANT, Mirela Matichescu, pentru parteneriatul dezvoltat între ANT și industria turistică, dar și Federației de Promovare Turistică a Moldovei.

Premiile au fost acordate, pe regiuni, atât unor instituții din turism, autorități locale, asociații profesionale din domeniu, dar și unor operatori privați care s-au remarcat prin activitate de promovare a turismului românesc.

Dintre autoritățile locale, au primit premii primăria satului Botiza, din județul Maramureș, pentru păstrarea tradițiilor, primăria Alba Iulia pentru punerea în valoare a celei mai mari cetăți din România ALBA, primăria Sectorului 3 a municipiului București pentru reabilitarea integrală a bulevardului Unirii și primăria municipiului Constanța pentru reabilitarea integrală a falezei din Constanța și Mamaia.


Sursa: Agerpres

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex C 14 Mar, 2015 07:36 E posibil sa se facă un acvariu mai mare si cu mai multe specii de Pești? Acvariul de pe faleza e intr-o stare jalnica.