Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronii de la Terasa Țărănească, PUZ pentru modificarea reglementărilor urbanistice în zona hotel Delta din stațiunea Mamaia (documente)

ro

27 Jul, 2020 00:00 2602 Marime text
  • Primăria Constanța a publicat anunțul de intenție privind elaborarea PUZ - teritoriul delimitat de Bd. Mamaia, Hotel Meridian, Faleza Mamaia, Hotel Doina, beneficiar Simpione SRL, elaborat de SC Ama Project Creative SRL



Primăria Constanța a publicat anunțul de intenție privind elaborarea PUZ - teritoriul delimitat de Bd. Mamaia, Hotel Meridian, Faleza Mamaia, Hotel Doina, beneficiar Simpione SRL, elaborat de SC Ama Project Creative SRL.
Societatea care vrea să contruiască și un bloc de opt etaje pe strada Oborului din Constanţa , vizează de această dată întocmire PUZ pentru teritoriul delimitat de bulevardul Mamaia, hotel Meridian, faleză Mamaia, hotel Doina.
Publicul este invitat să transmită propuneri și observații în vederea stabilirii reglementărilor urbanistice pentru zona studiată, până pe 29 iulie 2020, la Serviciul Strategii și planificare urbană din cadrul primăriei Constanța, vezi secțiunea “documente”.
 


Simpione SRL, în datele Registrului Comerţului


Înmatriculată în anul 2011, firma are sediul social în Mamaia, zona Cazinoului. Capitalul social subscris, de 20.200 de lei, integral vărsat, este compus din 2.020 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Simpione SRL este controlată de Nacee Iulia Alida, cu 0,01% din capitalul social, şi Nacee Ionuţ, cu 99,99% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de restaurante, este Nacee Ionuţ.
Cei doi acționari dețin și Terasa Țărănească din stațiunea Mamaia.


Citește și:

Pe strada Oborului din Constanţa va apărea un imobil cu opt etaje. Investitorul aşteaptă răspuns (document)
Bloc de patru etaje pe strada Oborului. Iată cine este investitorul!

Terasa Ţărănească, localul în care mănânci produse de la supermarket din „meniul tradiţional românesc“ (galerie foto)





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii