Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:04 23 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Radu Marian Dragomir face studiile de fezabilitate pe bandă rulantă pentru Primăria Constanța

ro

07 Dec, 2021 00:00 2348 Marime text


⦁ Urban Scope SRL va încasa 2.190.000 lei fără TVA de la Primăria Constanța
⦁ Societatea a câștigat două contracte care vizează serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivelor de investiții îmbunătățirea mobilității în zona Bulevardul Mamaia, respectiv în zona Delfinariu-Faleză Nord
⦁ Asociat unic și administrator al societății este din anul 2019, Radu Marian Dragomir
⦁ În 2020, Urban Scope a raportat o cifră de afaceri de 4.549.113 lei și un profit de 3.360.208 leiPrimăria Constanța a atribuit două contracte societății Urban Scope SRL Acestea vizează serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivelor de investiții îmbunătățirea mobilității în zona Bulevardul Mamaia, respectiv în zona Delfinariu-Faleză Nord .

Primul contract se întinde pe o perioadă de 48 de luni, este plătibil în 6 etape și are o valoare de 1.740.000 lei fără TVA.

Elaborarea documentației tehnico-economice (expertiză tehnică, studii de teren - geotehnic și topografic, studiu peisagistic, DALI, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE și altele: temă de proiectare și studiu de trafic, inclusiv asistența tehnică din partea proiectantului) se va realiza în șase faze, după cum urmează:

1. Faza I. Elaborare temă de proiectare

2. Faza II. Elaborare studii de teren (studiu geotehnic, studiu topografic), expertiză tehnică
3. Faza III – Elaborare studiu de trafic
4. Faza IV - Elaborare Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI), studiu peisagistic și documentații pentru obținerea avizelor acordurilor
5. Faza V – Elaborare proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor , POE, Proiect Tehnic (PT) si DE
6. Faza VI – Prestarea serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului.

Cel de-al doilea contracte este guvernat de aceleași clause, însă valoarea lui este de 450.000 lei fără TVA și prevede expertiză tehnică, studii de teren - geotehnic și topografic, studiu peisagistic, DALI, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE și altele: temă de proiectare și studiu de trafic.

Potrivit înțelegerilor contractuale, Urban Scope SRL va încasa de la municipalitate 2.190.000 lei fără TVA.

Potrivit, www.confidas.ro, Urban Scope S.R.L. a încheiat 94 contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.986.149,70 lei .

Despre Urban Scope SRL

Urban Scope SRL este o societate înfiinţată în anul 2016, în Bucureşti. Capitalul social este de 210 lei, integral vărsat, compus din 21 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociat unic și administrator al societății este din anul 2019, Radu Marian Dragomir.

Confom presei naționale, Radu Dragomir este un fost angajat al lui Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului UTI.

Domeniul de activitate principal: „activităţi de arhitectură”.

În 2020, cei de la Urban Scope au raportat o cifră de afaceri de 4.549.113 lei și un profit de 3.360.208 lei.

Potrivit, www.confidas.ro, Urban Scope S.R.L. a încheiat 94 contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.986.149,70 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Mobilitate pietonală în zona centrală Urban Scope bifează un nou contract cu Primăria Constanţa 

Ti-a placut articolul?

Comentarii