Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modernizarea sistemului de irigații în Parcul de la Far și pe fâșia mediană a Bulevardului Mamaia, estimată la jumătate de milion de lei fără TVA

ro

24 Nov, 2022 00:00 1492 Marime text
  • În interiorul orașului Constanța, rețeaua de irigații are o lungime totală a conductelor principale și secundare de aproximativ 17.000 ml și este alimentată de la stația de pompare SP Tăbăcărie, situată pe malul lacului Tăbăcărie
  • Rețeaua de irigații din interiorul orașului Constanța deservește: parcul Tomis II, parcul Teatrul de Stat (Oleg Danovschi), parcul Gară, parcul Casa de Cultură, extinderea Faleza Cazino-Poartă 1 și 2 și fâșie verde Bd. Mamaia
 

 
Primăria Constanța organizează achiziția directă având ca obiect modernizarea și înlocuirea sistemului de irigații și branșamente în Parc Far și pe fâșia mediană a Bulevardului Mamaia, pe tronsonul cuprins între intersecția Capitol (str. Mircea cel Bătrân) și str. Nicolae Iorga.

Valoarea estimată este de 507.947 lei fără TVA.

Termenul limită pentru depunerea/transmiterea ofertelor, pe adresa de email: monica.son@primaria-constanta.ro: până la data de 25.11.2022 ora:23:59.
 
În interiorul orașului Constanța, rețeaua de irigații are o lungime totală a conductelor principale și secundare de aproximativ 17.000 ml și este alimentată de la stația de pompare SP Tăbăcărie, situată pe malul lacului Tăbăcărie.
 
Rețeaua de irigații din interiorul orașului Constanța deservește: parcul Tomis II, parcul Teatrul de Stat (Oleg Danovschi), parcul Gară, parcul Casa de Cultură, extinderea Faleza Cazino-Poartă 1 și 2 și fâșie verde Bd. Mamaia.
 
În parcul de la Far există un branșament existent racordat la rețeaua publică.
 
Dupa extinderea rețelei proprii de irigații, Primăria municipiului Constanța are în vedere ca parcul FAR să fie racordat la aceasta.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Contract impresionat pentru reparații la aleile și zidurile de sprijin din parcul de la Far. Cât plătește Primăria unei SRL din Constanța? (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii