Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PPDD a depus la Birourile Permanente demisiile în alb ale celor 27 de parlamentari care au plecat din partid

ro

15 Oct, 2013 19:25 1687 Marime text
iderii grupurilor PPDD din Camera Deputaţilor şi Senatului au depus la Birourile Permanente demisiile din Legislativ ale celor 27 de parlamentari care au plecat din partid după intrarea în Parlament.

Practic, PPDD s-a folosit de demisiile în alb ale candidaţilor partidului la alegerile parlamentare din decembrie 2012, demisii care le-au fost cerute în cazul în care şi-ar schimba apartenenţa politică în timpul mandatului.

Liderul de grup al senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu, a spus că demisiile, fiind acte de voinţă unilaterale, trebuie doar luate la cunoştinţă, ele fiind deja efective. "Documentele pe care le-am semnat înainte de alegeri au fost că ne dăm demisia şi plecăm din Parlament, dacă nu mai suportăm lupta politică", a declarat Vochiţoiu.

Acesta a respins ideea că ar fi vorba de o formă de şantaj la adresa foştilor colegi. "Nu este o formă de şantaj. Nu faceţi din Tudor Barbu o victimă că nu e", a mai spus Vochiţoiu.


Citeste mai mult pe RTV.NET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un oarecare 15 Oct, 2013 20:15 Stau si ma minunez cui i-a trecut prin cap o asemenea gugumanie juridica !:))) "Demisia in alb" nu poate fi valabila deoarece:1.-Nu atesta consimtamantul demisonarului la momentul depunerii ei.Consimtamantul este valabil doar la incheierea actului respectiv.Consimtamantul nu se poate da pentru viitor !Numai cine a facut facutatea de drept "pe puncte"poate sa sustina o astfel de ineptie !:)