Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:24 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost lider politic din Constanţa a fost numit administratorul Joe Bonanno SRL, pentru 50 de ani

ro

21 Jul, 2021 00:00 1057 Marime text
 
  • Fostul colonel Nicolae Aldea a fost condamnat definitiv prin decizia penală nr. 596/P din data de 24.05.2017 pronunțată de Curtea de Apel Constanța la șase ani închisoare. Tot în acest dosar a mai fost judecată și condamnată și Mariana Ciuciuleacă, fosta şefă a Partidului Poporului - Dan Diaconescu Filiala Constanţa. 
 
Fostul colonel Nicolae Aldea, ex-prim-vicepreşedinte al Partidului Poporului - Dan Diaconescu Filiala Constanţa și adjunct al Departamentului Logistică a Brigăzii de Jandarmerie, judecat și condamnat definitiv într-un dosar al DIICOT Constanța, s-a numit administrator al societății Joe Bonanno SRL, pe o perioadă de „50 de ani, cu puteri depline“. Hotărârea prin care Nicolae Aldea a fost numit administrator al Joe Bonanno SRL (nr.1 din 28 mai 2021) a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.      
 
Fostul colonel Nicolae Aldea a fost condamnat definitiv prin decizia penală nr. 596/P din data de 24.05.2017 pronunțată de Curtea de Apel Constanța la șase ani închisoare. Tot în acest dosar a mai fost judecată și condamnată și Mariana Ciuciuleacă, fosta şefă a Partidului Poporului - Dan Diaconescu Filiala Constanţa. 
 
Revenind la decizia nr.1 din 28 mai 2021, recent în Monitorul Oficial al României, după cum precizam și mai sus, Nicolae Aldea, asociat unic al societății Joe Bonanno SRL, a decis, prin hotărârea anterior precizată, revocarea din funcția de administrator a Evei Aldea.
 
Totodată, în locul Evei Aldea a fost numit Nicolae Aldea, pe o perioadă de „50 de ani, cu puteri depline“, după este consemnat în hotărâre.
 
Mai mult, Nicolae Aldea, asociat unic al societății Joe Bonanno SRL, a decis și extinderea obiectului de activitate cu următoarele activități: comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare, activități de fotocopiere, de pregătire a documentelkor și alte activități specializate de secretariat.
 
În continuare, prin hotărârea nr.1 din 28 mai 2021, asociat unic al societății Joe Bonanno SRL a mai decis rstrângerea obiectului de activitate prin eliminarea codurilor de activitate: alte activități de creditare și alte intermedieri financiare.
 
„Se declară activitatea principală 4719 Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“, potrivit hotărârii nr.1 din 28 mai 2021.   
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 20 iulie 2021, SC Joe Bonanno SRL a fost înființată în 2001 și are sediul social în municipiul Constanţa, strada Alexandru Cel Bun.

 
Date financiare
 
2020
 
Cifra de afaceri: 0 lei
Cheltuieli: 800 lei
Profit net: - 800 lei
 
2019
 
Cifra de afaceri: 0 lei
Cheltuieli: 0 lei
Profit net: 0 lei
 
2018
 
Cifra de afaceri: 0 lei
Cheltuieli: 403 lei
Profit net: -403 lei lei  
 
Vrajitorul.ro informează că Joe Bonanno SRL a fost fondată de Valeriu Caraiman, prin cererea formulată la data de 21 septembrie 2001, sub nr. 8568. În 2003, Nicolae Aldea devine asociat unic al Joe Bonnano, iar administratorul societăţii a fost numită Mariana Ciuciuleacă.
 
În continuare, potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 20 iulie 2021, Nicolae Aldea mai apare în Joe Bonano Top SRL și Joe Bonanno SRL          (amblele fiind în funcțiune) și în Evaj SRL, Provio Sic SRL și Afatsum SRL (radiate) și în Nicoval Services SRL (dizolvare/întrerupere temporară de activitate).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Colonelul acuzat de cămătărie şi-a început activitatea cu familia asociatei
Suveica banilor „manageriaţi" de Nicolae Aldea

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii