Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul senator PPDD Marian Vasiliev, la judecată cu Guvernul Orban. A pierdut (minută)

ro

09 Apr, 2020 00:00 1866 Marime text

Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în dosarul în care fostul senator PPDD Marian Vasiliev a dat în judecată Guvernul Orban, după ce a fost demis de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului.
 
Judecătorii Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Constanța, prin decizia nr.43/CA/08 aprilie 2020, au respins cererea formulată de fostul senator PPDD Marian Vasiliev de suspendare a actului administrativ, ca nefondată. Decizia nu este definitivă.
 

Minută

 
„Respinge cererea de suspendare act administrativ ca nefondată. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, ce se poate depune la Curtea de Apel Constanţa. Pronunţată în şedinţă publică, azi 08 aprilie 2020“.
 
Decizia cu numărul 552 de eliberare a lui Marian Vasiliev din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului a fost publicată în Monitorul Oficial pe 30 decembrie 2019.
 
Vasiliev fusese cooptat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, prin decizia prim-ministrului României Sorin Grindeanu, începând din data de 16 ianuarie 2017.
 
Cu privire la acest dosar, Marian Vasiliev a precizat pentru ZIUA de Constanţa: „Nu mă interesează funcţii în guvernul liberalilor. Ca politician de stânga, nu voi primi niciodată sarcini de la conducători de dreaptă. Am făcut acest gest doar pentru a demonstra cât de capabili sunt liberalii. Aşa am procedat şi cu aranjamentul murdar prin care un partid de dreapta (PMP) voia să "înghită" 1.300 de aleşi locali de stânga. Şi nici acum, după trei ani si jumătate, nu au reuşit datorită acţiunii în instanţă introduse doar de mine. Nu o să accept să am comportament de oaie politică. Am luat multe decizii în viaţă şi în politică pe care le regret. Chiar dacă voi câştiga procesul, nu mă voi mai întoarce la conducerea AAAS. A fost o etapă din viaţa mea care s-a închis definitiv”.
 
Citeşte şi:
 
Constănțeanul Marian Vasiliev, demis din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii