Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul firmei care a mobilat Pavilionul Expoziţional Constanţa se apucă de construit blocuri în… Lumina

ro

13 May, 2016 00:00 4260 Marime text


Patronul magazinului de mobilă Ruana nu se lasă de construit. După investiţiile demarate la Constanţa împreună cu un fost candidat al PPDD la Primăria comunei Cerchezu, în 2012, dar care dorea şi un fotoliu de consilier judeţean, Petrică Albu, directorul magazinului cu pricina, Nicolae Cristian Nicola, vrea să construiască un ansamblu de blocuri şi în comuna Lumina, localitatea unde magazinul de mobilă îşi are punctul de desfacere.
 
Nicola, în calitate de reprezentant al SC Ruana SRL, a primit încuviinţarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa de a-şi concretiza intenţiile privind elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal - „Construire locuinţe”, propus a fi amplasat în comuna Lumina, pe şoseaua Tulcei nr. 105. PUZ-ul va studia o suprafaţă totală de 17.000 de metri pătraţi, unde se propune amplasarea a şase tronsoane de locuinţe colective cu regim de înălţime P+3.

Firma, pe pierderi, dar vrea investiţii

Firma Ruana SRL - investitorul - are sediul social în Lumina şi a fost înfiinţată în anul 1991. Unic asociat şi administrator este Cristian Nicolae Nicola, născut în 1969, la Ovidiu. Firma are ca domeniu de activitate „fabricarea de mobilă pentru birouri şi magazine“. La finele anului 2014, societatea declara o cifră de afaceri de 2.122.652 de lei, fiind primul an în care a mers pe pierderi, înregistrând un profit negativ de - 63.639 de lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, firma şi-a adjudecat în anul 2013 un contract în valoare de 142.086 de lei cu Sanatoriul Techirghiol, pentru „furnizare mobilier destinat spaţiilor de cazare şi cabinetelor medicale/tratament din Pavilion A Complex Balnear“. În anul 2009 însă, firma şi-a adjudecat două contracte cu CJC, pentru furnizarea de mobilier pentru Pavilionul Expoziţional Constanţa, unul în valoare de  253.891 de lei şi altul de 1.080.000 de lei - pentru furnizare scaune şi mese necesare organizării de evenimente, conferinţe de amploare, târguri şi expoziţii în cadrul noului obiectiv - Pavilion Expoziţional Constanţa. Aceeaşi firmă a câştigat, tot în 2009, 124.900 de lei de la Primăria Lumina, pentru furnizarea de mobilier necesar Căminului Cultural Lumina şi de mobilier şcolar.
 
Cât despre investiţia pe care Nicola o are împreună cu Petrică Albu la Constanţa, aceasta prevede construirea a trei locuinţe colective P+2E+Etaj tehnic pe strada Perlei nr. 11, tronson B+C, pe malul lacului Siutghiol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii