Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O serie de competiții sportive la școala Remus Opreanu

ro

28 Sep, 2012 22:03 1635 Marime text

Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu" Constanţa a organizat în această lună activităţi sportive (competiţii sportive, ştafete, parcursuri aplicative, jocuri de mişcare şi de orientare turistică) promovând astfel campania desfăşurată la nivel european sub denumirea „Săptămâna Europeană a Mobilităţii". Scopul activităţilor desfăşurate a fost informarea elevilor şi a părinţilor despre importanţa mişcării şi a sportului în viaţa noastră.

De asemenea, la iniţiativa Biroului de Programe şi Promovare a Sănătăţii şi Educaţiei pentru Sănătate din D.S.P.J. Constanţa, cu care Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu" Constanţa colaborează, elevii claselor a VII a şi a VIII a, îndrumaţi de prof. Aurora Suba, au desfăşurat vineri, 28.09.2012, activitatea de educaţie pentru sănătate dedicată Zilei Mondiale a Contracepţiei.

Activitatea a avut drept scop promovarea unei lumi în care orice sarcină este dorită, conştientizarea tinerilor privind importanţa contracepţiei, precum şi prevenirea infecţiilor cu transmitere sexuală.

La activitate a participat reprezentantul D.S.P.J. Constanţa, asistent Laura Halmache.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii