Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegație a Republicii Moldova, în vizită de lucru la Poliția Română

ro

21 Dec, 2018 20:17 1417 Marime text
Adjunctul inspectorului general al Poliției Române, comisar-șef de poliție Florian Dragnea, a primit, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, vizita de lucru a unei delegații a Poliției din Republica Moldova, pentru realizarea unui schimb de informații privind modul de gestionare a apelurilor de urgență. 

În perioada 20-21 decembrie 2018, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, comisar-șef de poliție Florian Dragnea, adjunct al inspectorului general al Poliției Române, a primit vizita de lucru a unei delegații din Republica Moldova condusă de colonel de poliție Gheorghe Cavcaliuc, șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție din Republica Moldova.


Activitatea a fost organizată ca urmare a solicitării Inspectoratului General al Poliției din Republica Moldova, în contextul realizării unui schimb de informații privind modul de gestionare a apelurilor de urgență prin Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112 în țara vecină, în scopul pregătirii în domeniul managementului apelurilor de urgență și al resurselor de intervenții, informează Poliția Română.

Astfel, în cadrul discuțiilor, au fost prezentate  structura, componența și atribuțiile structurilor care gestionează apelurile primite prin Sistemul 112 din țara noastră, precum și aplicațiile informatice pentru gestionarea evenimentelor sesizate și raportate la nivelul Poliției Române.

De asemenea, au fost prezentate procedurile și instrumentele de lucru privind activitatea de intervenție la evenimente și un dispecerat al Poliției Române.

Adjunctul inspectorului general al Poliției Române, comisar-șef de poliție Florian Dragnea, a subliniat faptul că schimbul de informații și bune practici între autorități s-a dovedit, de-a lungul timpului, eficient în combaterea criminalității și și-a exprimat încrederea că informațiile prezentate vor aduce un plus de eficiență în activitatea partenerilor.

La rândul său, colonelul de poliție Gheorghe Cavcaliuc, șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție din Republica Moldova a mulțumit pentru sprijinul acordat de specialiștii Poliției Române în implementarea Sistemului 112 din țara vecină și a apreciat profesionalismul polițiștilor români.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii