Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Mircea Duşa „A fost deschis un dosar penal în cazul mai multor ofiţeri DIAS de la Constanţa“

ro

12 Nov, 2012 22:48 1484 Marime text
Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat, luni, ca a fost deschis un dosar penal in cazul mai multor luptatori DIAS din cadrul Politiei Judetene Constanta, implicati recent intr-un scandal legat de publicarea unor fotografii considerate compromitatoare, transmite Mediafax.
Mircea Dusa nu dorit sa faca precizari referitoare la obiectul anchetei, insa a spus ca este vorba despre o lucrare care are caracter penal.
Ministrul a precizat ca luni va semna dosarul de pensionare al sefului Serviciului de Actiuni Speciale, comisarul sef Emanoil Moraru, deoarece acesta isi depusese actele cu mai mult timp inainte de izbucnirea acestui scandal.
Seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba, a confirmat existenta dosarului, dar a refuzat sa ofere amanunte, invocand caracterul secret al unei anchete penale aflate in curs de desfasurare.
Politia Judeteana Constanta a inceput o ancheta interna, dupa ce in presa au fost publicate fotografii in care seful Serviciului de Actiuni Speciale, comisarul sef Emanoil Moraru, apare dezbracat, tinand o pusca de jucarie in maini, in sala de antrenamente.
Comisarul sef Emanoil Moraru spunea ca imaginile respective au fost facute in "intimitate profesionala", in urma cu circa doi ani, dupa o zi de antrenament, fiind vorba despre "glume intre colegi".
In fotografiile respective, ofiterul apare dezbracat, cu o peruca pe cap, iar in maini tine o pusca de jucarie. De asemenea, in unele poze apar si o parte dintre subalternii sai, acestia purtand insa tinutele de interventie.
Surse din cadrul Politiei Judetene Constanta sustineau ca pozele respective ar fi fost facute dupa o zi de antrenamente, imediat dupa ce comisarul sef Emanoil Moraru ar fi iesit de la dusuri.
Citiţi continuarea AICI !


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii