Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:28 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Încă nu am învăţat să trăim fără tine...” Mama Nicoletei Cengher îi scrie fetei sale care o priveşte din CER

ro

05 Apr, 2016 08:34 1230 Marime text
 
În urmă cu doi ani, în seara zilei de 5 aprilie 2014, s-a produs un incendiu la restaurantul Beirut, situat în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis. De atunci, Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasilițeanu sunt îngeri...
 
Zilele trecute, familia Nicoletei Cengher a făcut parastasul de doi ani. Astăzi, mama ei a găsit forţa necesară pentru a scrie un mesaj pentru fiica ei, care a plecat mult prea devreme.
 

„Astăzi se împlinesc doi ani de când ne-ai părăsit! De ce Doamne ne-ai luat-o? De ce? Scumpa noastră fără tine viaţa noastră nu va mai fi niciodată aşa cum era înainte... încă nu am învăţat să trăim fără tine... Nu ştiu de a trebuit să treci prin chinuri groaznice, cumplite, să ne laşi! Niciodată nu am să-l înţeleg pe Dumnezeu de ce un copil atât de bun, atât de credincios cum erai te-a lăsat să mori în asemenea împrejurări... (...) V-au lăsat să muriţi fără să-i pese cuiva de ţipetele şi implorările voastre, nu pot să cred. Vom merge astăzi, la ora 12.00, noi familiile sfâşiate de durere la restaurantul blestemat Beirut, să vă aprindem o lumânare, să vă ducem o floare şi să ne rugăm pentru voi... atât ne-a mai rămas!”, este mesajul mamei Nicoletei Cengher.

 
Nicoleta absolvise Şcoala Populară de Artă și era studentă la Drept. Tânăra obţinuse multe premii şi distincţii la concursurile muzicale din ţară şi participase la numeroase festivaluri.

Ti-a placut articolul?

Comentarii