Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Middle East Parteners SRL a intrat în insolvență! Firma care a deținut unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Constanța

ro

08 Jun, 2023 15:12 1514 Marime text

 
  • Pe SC Middle East Parteners SRL a funcționat restaurantul Beirut, din Constanța distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014, eveniment în urma căruia au murit trei tinere.

Middle East Parteners SRL, cu sediul social pe strada Ion Bănescu, din Constanța, specializată în restaurante, a intrat în insolvență!

În cauză, instanța a desemnat DĂSCĂLESCU & CO SPRL în calitate de administrator judiciar provizoriu.

Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța și poate fi contestată.

MINUTĂ

Solutia pe scurt: Hot. Admite cererea creditorului TUCA ION. În temeiul art. 72 alin (6) din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă nr. 85/2014, Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de societatea debitoare MIDDLE EAST PARTNERS S.R.L. În temeiul art. 73 din Legea privind procedura insolvenţei nr. 85/2014 , Desemnează pe DĂSCĂLESCU & CO S.P.R.L. în calitate de administrator judiciar provizoriu. Fixează termen administrativ la 6 septembrie 2023 , orele 11,00 . Cu apel , la Curtea de Apel Constanţa , în termen de 7 zile de la comunicare , cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Constanţa . Pronunţată în şedinţa publică azi, 7 iunie 2023


Ca asociați apar Karam George (decedat), cu 75 % și Karam Joceline EP. Youssef Baaklini, cu 25 %.
 
Pe SC Middle East Parteners SRL a funcționat restaurantul Beirut, din Constanța distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014, eveniment în urma căruia au murit trei tinere.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Dosarul restaurantului Beirut, din Constanța, aproape de rejudecare! Cererea, admisă în principiu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii