Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este procurorul care a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul al cincilea al Parchetului General

ro

26 Apr, 2019 17:08 2228 Marime text
Procurorul care s-a aruncat vineri în gol de la etajul 5 al Parchetului General fugise din spital, informează RomaniaTV.net. A ajuns direct la sediul instituţiei unde şi-a luat viaţa. Femeia de 50 de ani avea doi copii şi suferea de depresie, potrivit România TV.  
 
Internată la Spitalul Militar din București, procurorul Ramona Bulcu a fugit vineri dimineață din salon. A mers la Parchetul General, acolo unde lucra, a urcat până la etajul 5 și s-a aruncat în gol. Un muncitor care lucra în apropiere a văzut-o la balcon, a urlat să coboare de acolo, dar nu i s-a răspuns.

"La ora 11.33 s-a primit un apel pentru o persoană care are intenţia să se arunce de la etaj. S-au trimis echipajele de intervenţie. Primul echipaj a ajuns în 9 minute, cel de al doilea în 14 minute. La locul solicitarii a fost găsită o persoană care prezenta politraumatism prin precipitare prin cădere de la înălţime, traumatism cranian grav, leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat Alice Grasu, şef al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.


Procurorul Ramona Bulcu a fost purtător de cuvânt a Parchetului General. În ultimii ani a fost însă transferată la un departament izolat, cel de arhivă. Cunoscuții, la rândul lor procurori, spun că serviciul ar fi putut fi cauza problemelor sale psihice. De altfel, procuroarea ar fi fost pe tratament, dar nu și-ar mai fi luat pastilele în ultimele zile.

 RomaniaTV.net

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii