Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, programat pentru interviul de procuror

ro

11 Apr, 2024 10:08 525 Marime text


Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, a fost programat să susțină marți, 23 aprilie 2024, interviul pentru numirea în funcția de procuror.
 
Anunțul a fost făcut de către Consiliul Superior al Magistraturii, care a precizat că interviurile vor fi susținute de către judecătorii care vor să fie numiți procurori la sediul CSM, din București, Calea Plevnei.
 
Judecătorii vor fi intervievați de către membrii Secției pentru Procurori.
 
Amintim, magistratul constănțean Florin Cosmin Bobei a depus cerere în cadrul procedurii organizate de CSM pentru a fi numit în funcția de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
 
În funcție de rezultatele interviurilor, CSM va propune ulterior președintelui României semnarea decretelor pentru numirea magistraților admiși în funcția de procuror.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri justiție Constanța
La Tribunalul Constanța sunt 17 posturi disponibile pentru transferul judecătorilor! Câte sunt la Curtea de Apel

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii