Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce proiecte au votat, ieri, consilierii locali din Medgidia

ro

18 Dec, 2015 20:12 1088 Marime text
În decursul zilei de ieri, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia, în cadrul căreia au fost votate 15 proiecte de hotărâre.

Primul punct de pe ordinea de zi a avut în vedere rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia. La punctele doi și trei a fost aprobată modificarea organigramei și a statutului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia și ale Poliției Locale Medgidia. Apoi, la punctul numărul patru s-a aprobat modificarea organigramei și statului de funcții ale aparatului de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia.

Punctele cinci și șase au vizat reactualizarea nomenclatorului stradal aplicabil la nivelul municipiului Medgidia, respectiv reactualizarea zonării municipiului Medgidia în vederea aplicării taxelor și impozitelor locale în anul 2016. La punctul numărul șapte s-a aprobat aplicarea prevederilor Codului Fiscal aprobat prin Legea nr.227/2015, în Medgidia, începând cu 01 ianuarie 2016.

La punctul numărul opt s-a votat aprobarea Strategiei locale cu privire la dezvoltarea și funcționarea pe termen mediu și lung a serviciului de salubrizare, strategie care cuprinde toți factorii implicați în buna funcționare a salubrității în Medgidia. La punctul numărul nouă s-a aprobat Regulamentul serviciului de salubrizare în municipiul Medgidia, conform Ordinului nr.82/2015.

Punctul numărul zece a vizat punerea în aplicare a măsurilor nr. 4 și nr. 5 din Nota de constatare a A.N.R.S.C. nr.23902/21.10.2015, însă acesta nu a întrunit cvorumul necesar aprobării. La punctul numărul 11 a fost dezbătută aprobarea finalizării Contractului de finanțare nr.3816/21/08/2013 pentru proiectul „Reabilitare, modernizare străzi, parcări, pod și stații de transport în Municipiul Medgidia”, precum și aprobarea cheltuielilor necesare finalizării acestuia, însă nici acest punct nu a întrunit cvorumul necesar aprobării la momentul votului.

Cu excepția punctelor 10 și 11, toate celelalte proiecte de hotărâre au fost aprobate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii