Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Primăria Medgidia cumpără brazi naturali și platani

ro

13 Mar, 2024 14:19 1349 Marime text
Primăria municipiului Medgidia, județul Constanța, a atribuit două contracte, prin achiziție directă, ce vizează cumpărarea de brazi naturali și de platani.
 
Cele două achiziții au fost brevetate pe data de 12 martie 2024, iar conform licitatiapublica.ro, ambele contracte au fost adjudecate de către firma Green Tree Braila SRL.
 
Primul contract, care vizează achiziția de brazi naturali pentru amenajarea spațiilor verzi din municipiul Medgidia, se referă la puieți ornamentali de brad de Caucaz de talie înaltă, valoarea sa fiind de 165.550 lei. Al doilea contract se referă la puieți de platani, în valoare de 101.000 lei.
 

Despre Green Tree Braila SRL

 
Firma este fondată în anul 2018, iar conform termene.ro, pe anul 2023 a raportat 5 salariați, o cifră de afaceri de 1,3 milioane lei și un profit de 754.358 lei. Sediul social este în județul Brăila, pe strada Stanjeneilor nr. 88, Țepeș Vodă. Se ocupă, conform codului CAEN, de „Cultivarea plantelor pentru înmulțire”.
 
Asociați în firmă sunt Georgel V. Stoean, cu o cotă parte de 75% și Vlad Pricope cu 25%. Georgel V. Stoean este și administratorul societății.
 
Georgel V. Stoean mai apare în compania Ambipant SRL, pe când Vlad Pricope este asociat unic în Inteam Sellers SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și

Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii