Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am început anul 2019 cu grijă pentru cei 100 de copaci plantați” Copacii plantați în Parcul Tăbăcărie din Constanța, vizitați de voluntari (galerie foto)

ro

05 Jan, 2019 12:42 2565 Marime text
Copacii plantați vara trecută în parcul Tăbăcărie din Constanța au fost ”vizitați” de inițiatorul campaniei „Trees need people. Constanţa Restart”, Cătălin Filișan. Potrivit acestuia, au fost refăcute legăturile copacilor pentru a se asigura o bună creștere a pomilor.

”Am început anul 2019 cu grijă pentru cei 100 de copaci plantați în Parcul Tăbăcăriei. Am refăcut legăturile și am facut planuri de viitor. Avem grija de parcul si munca noastra”, a scris inițiatorul campaniei „Trees need people. Constanţa Restart”, Cătălin Filișan, pe pagina de Facebook.


Despre Campania „Trees need people. Constanţa Restart”

Reamintim cititorilor ZIUA de Constanţa că prima acţiune din cadrul campaniei a avut loc în data de 18 iunie 2018, când în parcul din zona Gării s-au strâns mai mulţi voluntari care au reuşit să monteze tutori la 50 de copăcei. Cea de-a doua acţiune a avut loc pe 30 iunie, în parcul din Tomis II. La eveniment au participat un număr dublu de voluntari faţă de cei prezenţi la acţiunea precedentă. Aceştia au reuşit să monteze în jur de 60 de tutori la copacii tineri.

Inițiativa aparține avocatul Cătălin Filişan și are drept scop îmbunătățirea calității aerului respirat de constănțeni, precum și educarea populației în spiritul protejării mediului înconjurător.
 

„Sloganul acţiunilor a fost şi este «Fapte, nu Vorbe». Aceste acţiuni nu urmăresc o finalitate politică; nu facem politică şi nu dorim politizarea faptelor noastre. Iubim Constanţa, doar atât!“, a transmis avocatul Cătălin Filişan.


Sursă foto: Facebook/ Filișan Cătălin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii