Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:34 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copacii au nevoie de oameni! Primăria Constanța răspunde apelului și ajută copacii sufocați de vremea caniculară

ro

09 Jun, 2019 18:13 1085 Marime text
Primăria Constanța s-a sesizat după apelul avocatului Cătălin Filișan și ajută copacii să scape de buruieni și să treaca cu bine de temperaturile foarte ridicate ale verii.

„Situatia este disperată, copacii au mare nevoie de apă, mai ales ca urmează o perioadă cu temperaturi foarte mari. Deja mulți dintre copacii plantați în data de 27 octombrie 2018 sunt în suferință, așa că vă rog să faceți un efort și să udați copacii plantați de noi împreună în Parcul Tăbăcăriei”, este mesajul postat de avocatul Cătălin Filișan, inițiatorul proiectului „Trees need people - Constanța Restart”.

Despre Campania „Trees need people. Constanţa Restart”

Reamintim cititorilor ZIUA de Constanţa că prima acţiune din cadrul campaniei a avut loc în data de 18 iunie 2018, când în parcul din zona Gării s-au strâns mai mulţi voluntari care au reuşit să monteze tutori la 50 de copăcei. Cea de-a doua acţiune a avut loc pe 30 iunie, în parcul din Tomis II. La eveniment au participat un număr dublu de voluntari faţă de cei prezenţi la acţiunea precedentă. Aceştia au reuşit să monteze în jur de 60 de tutori la copacii tineri.

Inițiativa aparține avocatul Cătălin Filişan și are drept scop îmbunătățirea calității aerului respirat de constănțeni, precum și educarea populației în spiritul protejării mediului înconjurător.

„Sloganul acţiunilor a fost şi este «Fapte, nu Vorbe». Aceste acţiuni nu urmăresc o finalitate politică; nu facem politică şi nu dorim politizarea faptelor noastre. Iubim Constanţa, doar atât!“, a transmis avocatul Cătălin Filişan.


Sursă foto: Facebook/ Viorica Cazan

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii