Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trees need people - Constanţa Restart Constănțenii, invitați la acțiunea de voluntariat „Parcul Tăbăcăriei - Îngrijim ce am plantat“ (galerie foto)

ro

17 Jul, 2019 00:00 2391 Marime text

Locuitorii din municipiul Constanța sunt invitați de către Asociaţia „Constanţa Restart“, cea care s-a ocupat de plantarea mai multor copaci şi plante verzi în diferite zone şi cartiere ale municipiului Constanţa, la o nouă acțiune de voluntariat.
 
„Ne întâlnim sâmbătă, la ora 9.30, exact în același loc în care ne-am întâlnit la plantarea din 27 octombrie 2018, adică în dreptul insulei dintre Hotel Ramada și Pavilionul expozițional. Vom uda, toaleta si reface șaiba la toti copacii. Voluntarii sunt rugați să aducă găleți pentru apă și o sapă. Nu uitați: copacii au nevoie de oameni“, a transmis avocatul Cătălin Filişan, initațiatorul iniţiatorul proiectului „Trees need people - Constanţa Restart”.
 
Reamintim cititorilor ZIUA de Constanţa că prima acţiune din cadrul campaniei a avut loc în data de 18 iunie 2018, când în parcul din zona Gării s-au strâns mai mulţi voluntari care au reuşit să monteze tutori la 50 de copăcei. Cea de-a doua acţiune a avut loc pe 30 iunie, în parcul din Tomis II. La eveniment au participat un număr dublu de voluntari faţă de cei prezenţi la acţiunea precedentă. Aceştia au reuşit să monteze în jur de 60 de tutori la copacii tineri.
 
Iniţiativa aparţine avocatul Cătălin Filişan şi are drept scop îmbunătăţirea calităţii aerului respirat de constănţeni, precum şi educarea populaţiei în spiritul protejării mediului înconjurător. „Sloganul acţiunilor a fost şi este «Fapte, nu Vorbe». Aceste acţiuni nu urmăresc o finalitate politică; nu facem politică şi nu dorim politizarea faptelor noastre. Iubim Constanţa, doar atât!“, a transmis avocatul Cătălin Filişan.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii