Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fapte, NU vorbe!” Imagini de la acțiunea de ecologizare din Parcul Tăbăcărie. Campania „Trees need people! Constanța Restart!” continuă! (galerie foto)

ro

25 Aug, 2018 10:02 3183 Marime text
După cartierul Km 4-5, unde în luna aprilie au fost plantați 90 de copaci care – îngrijiți atent - deja „promit” umbră și ceva aer respirabil, după parcul de la Gară sau din Tomis II, astăzi a venit rândul parcului Tăbăcărie pentru o nouă acțiune de ecologizare sub sloganul „Fapte, nu vorbe!”, din cadrul campaniei „Trees need people! Constanța Restart!”.

La această oră, participă la îngrijirea copacilor tineri și montarea de tutori circa 20 voluntari, constănțeni cărora le pasă. Poate părea o picătură într-un ocean, mai ales când vorbim despre cel mai „râvnit” parc, dar trebuie să arătăm că nu ne-am pierdut speranța de a-l vedea din nou verde cum a fost odinioară.

O mână de oameni care se gândesc că prin gesturi mărunte, dar repetate vor clătina inerția, de dragul viitorului copiilor lor, care trebuie să trăiască și să se bucure de orașul lor. La eveniment participă și elevi ai Liceului Ovidius din Constanța. 

Fidel idei cu care a pornit în această campanie în urmă cu aproape jumătate de an, avocatul Cătălin Filișan mai speră că „prin muncă, seriozitate și bună-credință, putem schimba – puțin câte puțin – un colț dintr-un parc, o stradă sau un cartier, putem schimba modul în care copiii percep orașul, îi putem face să îl iubească, să îl îngrijească, să își dorească să locuiască aici, dar și să ducă mai departe ceea ce am început noi”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii