Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive la Eforie Nord și Constanța - copiii sunt învăţaţi cum să nu devină victime ale infractorilor

ro

23 Jul, 2019 10:20 1510 Marime text

La data de 22 iulie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog –C.R.P.E.C.A. Constanța și cei ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, au desfășurat o acțiune de prevenire într-un centru de agrement din stațiunea Eforie Nord.

Copiilor aflați în vacanță pe litoral le-au fost prezentate metode preventive pentru evitarea situațiilor în care pot deveni victime ale infractorilor, dar și aspecte legate de comportamentul delincvent.
 
În aceeași zi, polițiștii constănțeni au vizitat un centru de plasament din municipiul Constanța, unde au expus aspecte legate de răspundere penală, tipuri de infracțiuni, categorii de pedepse asociate acestor infracțiuni, precum și reguli de prevenire atât a comportamentelor delincvente, cât și a situațiilor de victimizare.
 
Cele două activități au fost cuprinse în derularea Programului național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor, prin cele două proiecte ,,Vară în siguranță,  tu contezi cel mai mult!”, respectiv „Vacanță în siguranță fără droguri!”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii