Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „Un colectiv minunat“ Voinţa Valu lui Traian este campioana Ligii a 4-a. Va reprezenta Constanţa la faza interjudeţeană (galerie foto)

ro

06 Jun, 2018 00:00 7658 Marime text
Întrecerea de juniori a Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa a fost câştigată de Voinţa Valu lui Traian. Juniorii A1 (Under-19) antrenaţi de Florin Bumb au avut o evoluţie foarte bună de-a lungul campionatului, pe care l-au încheiat cu 81 de puncte, înregistrând 27 de victorii şi trei înfrângeri în cele 30 de partide susţinute, golaveraj 185-34.
 
Campionii vor juca în continuare la faza interjudeţeană, urmând a întâlni, tur - retur, campioana judeţului Buzău. Primul meci este programat joi, de la ora 17.30, la Valu lui Traian, în vreme ce manşa secundă se va juca pe terenul adversarilor, sâmbătă, de la aceeaşi oră.
 
„A fost un campionat reuşit, alături de un colectiv minunat. Ţin să le mulţumesc în special jucătorilor mei, pentru determinarea, convingerea, pasiunea şi munca depusă pentru câştigarea acestui campionat. Nu a fost uşor, mai ales din pricina accidentărilor survenite pe finalul campionatului. În ultimele patru meciuri, am evoluat fără cinci jucători de bază. Sper ca măcar unii dintre ei să fie apţi pentru faza interjudeţeană. Mulţumim Primăriei Valu lui Traian pentru sprijinul acordat şi domnului primar Florin Mitroi. Cu ajutorul lor, am reuşit să facem cinste comunei Valu lui Traian“, a declarat antrenorul Florin Bumb.
 
Lotul de jucători care a evoluat pentru echipa campioană de-a lungul stagiunii a fost format din: Andrei Telişcă, George Mihalache, Daniel Cenușă, Ionut Iacob, Adrian Mocanu, Alin Crăcană, Marius Maxim, George Popa, Flavius Anca, Paul Sandu, Mihăiţă Sandu, Liviu Drăcea, Adrian Ştefan (căpitanul echipei), George Popescu, Cosmin Pană, Cătălin Ceoată, Andrei Onișor, Flavius Dragomir, Răzvan Turculeț şi Andrei Bodilcu.
 
Pe lângă echipa de juniori din Liga a 4-a, Voinţa Valu lui Traian a înregistrat rezultate deosebite la nivel juvenil în sezonul 2017/2018 şi cu formaţia de juniori E3 (născuţi în 2009 şi antrenaţi tot de Florin Bumb), care au devenit vicecampioni judeţeni, încheind grupa B a competiţiei în spatele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“.

UPDATE:

Astăzi, Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Constanța a discutat contestația depusă de Farul Tuzla la meciul de juniori disputat cu Voința Valu lui Traian și câștigat de Voința. A fost contestat dreptul de joc al unui fotbalist al echipei din Valu lui Traian, însă contestația a fost respinsă ca nefondată. În această situație, rezultatul rămâne cel de pe teren.    
 
Citeşte şi:
 
Victorie cu 8-0 contra campioanei din sezonul trecut Voinţa Valu lui Traian, principala favorită la câştigarea Ligii a 4-a (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii