Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE. Momente emoționante Gheorghe Hagi, oaspete de onoare la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

02 Feb, 2023 13:25 4225 Marime text
UPDATE 5

Hagi s-a întâlnit și cu fosta sa dirigintă și cu alte două foste profesoare. Este vorba despre Zoița Țigău fosta dirigintă (limba română), Mihaela Nicola (limba franceză) și Maria Popa (limba rusă).

Trofeu de preț!
A primit autograf de la Hagi pe pantoful de sport și nu s-a mai încălțat cu el (GALERIE FOTO)


UPDATE 4

Hagi a primit din partea școlii o plachetă. Copiii au primit și 100 de bilete la meciul de luni cu Universitatea Craiova. 

UPDATE 3 

Directorul școlii a primit un tricou personalizat cu semnăturile jucătorilor și a lui Gheorghe Hagi. În dar au fost oferite și trei mingi. 

UPDATE 2 

Din grupul oaspeților mai fac parte Alex Mățel team managerul Farului, Andreea Laiu si Nicoleta Deca,  de la echipa feminină, Alin Cocoș, international de juniori al Farului, fostul mare jucător Ion Constantinescu, Gabriel Georgescu, inspectorul se specialitate de la ISJ Constanta, Costin Mega, director marketing Farul, și Sorein Teodoreanu, ofițer de presă Farul.

UPDATE 1

Oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare.

Hagi, după vizita la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat - „Am o plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

Programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a continuat astăzi cu vizita la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“ din municipiu.

La întâlnirea cu elevii, de la Farul (echipă aflată pe locul doi în Superligă) au fost prezenți managerul tehnic Gheorghe Hagi și fotbaliștii Denis Alibec și Dragoș Nedelcu.

Pentru Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist pe care l-a dat România, prezența la Școala 23 a fost una specială și încărcată de emoție, având în vedere că la această școală a învățat el. 

Vizita lui Gică Hagi la școală pică și în preajma zilei sale de naștere, „Regele“ urmând a împlini 58 de ani duminică, 5 februarie.  
  
„Marinarii“, alături de Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul, la Școala Gimnazială nr. 43, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.


Citește și:

Fotografie-document. Gică Hagi împlineşte astăzi 51 de ani. Iată-l în clasa a IV-a, în costum de pionier!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii