Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

ro

23 Apr, 2024 13:41 1942 Marime text


Etapa a șasea a turneului play-off din Superliga 2023/2024, prima rundă din retur, programează, pe stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, meciul Farul Constanța – Rapid București.

Partida se joacă miercuri, 24 aprilie 2024 și începe la ora 19.00.

În clasament, Farul, campioana în exercițiu a României, se află pe locul trei, cu 32 de puncte, pe când Rapid, fără victorie în cele cinci meciuri idn play-off de până acum, ocupă poziția a cincea, cu 29 de puncte.

La Farul nu va putea juca revelația Ionuț Cojocaru, accidentat în meciul cu CFR Cluj, pe când Ionuț Larie și Narek Grigoryan sunt incerți.

Jucăm o rundă intermediară, trebuie să rulăm lotul, avem și accidentări, însă ne bazăm și pe ceilalți jucători, astfel încât să alcătuim o echipă competitivă, cu care să facem un joc foarte bun și să câștigăm, ca în ultima perioadă. Rapid e foarte valoroasă, cu jucători foarte buni, însă în play-off toate echipele au lot bun. Vom încerca să exploatăm defectele Rapidului și calitățile noastre. Ne vom adapta la jocul lor. Trebuie să analizăm bine, să ne apărăm cum trebuie și să atacăm la fel de bine. Sper să prindem iar o zi bună, jucăm și acasă și trebuie să câștigăm, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

Conferința de presă a fost prefațată din partea Farului și de fundașii Ionuț Larie și Mihai Popescu, ale căror declarații le urmăriți mai jos.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii