Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

ro

18 Apr, 2024 14:40 1311 Marime text
 
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei României, Farul Constanța, a susținut, astăzi, 18 aprilie 2024, conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, care se va juca vineri, 19 aprilie, la Ovidiu, în etapa a cincea a turneului play-off din Superligă.

Pe lângă întrebările legate strict de partidă, Hagi a fost chestionat și pe marginea meciului Manchester City – Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor, câștigat după loviturile de departajare de echipa spaniolă.

Managerul tehnic al Farului a spus însă, zâmbind, că nu a văzut partida, întrucât a adormit.

I-am spus și echipei, a fost pentru prima dată când am dormit la meci. Din păcate, nu am văzut niciun minut. Am adormit, pur și simplu, mai devreme. Înseamnă că am avut o zi plină, am muncit mult și nu am mai rezistat. Am văzut meciul de Cupă, Corvinul - Voluntari, după care m-am dus în cameră și am adormit. Îmi pare rău, ce să fac, mai am și momentele acestea, când trebuie să mă odihnesc. Așa că nu am ce să zic. Nici nu am citit ziarele. În această dimineață, m-am sculat, am avut analiza adversdarului cu care joc, iar apoi am coborât la ședință cu echipa, de acolo vin. Nu sunt informat așa de bine, m-ai prins în ofsaid!, a menționat Gheorghe Hagi.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj
Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii