Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

14 Apr, 2024 13:52 780 Marime text


Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, a câștigat un nou meci în play-off, 2-1 în deplasare cu Universitatea Craiova, iar „marinarii“ continuă cu încredere lupta pentru calificarea în cupele europene.

În următoarea partidă, ultima din turul turneului play-off. echipa de pe litoral va întâlni pe teren propriu CFR Cluj, vinery, 19 aprilie 2024, de la ora 20.30.  
  

Sunt fericit, am câștigat într-o deplasare grea și complicată, contra unui adversar care știam că va face orice ca să învingă. Are forță, tehnică, e o echipă combinativă, de la mijloc în sus are jucători foarte buni. Trebuis să ne apărăm foarte bine, așa cum am făcut-o și în iarnă. Iar când atacam, trebuia să o facem foarte bine, cu tranziție. Ambele faze le-am făcut bine, cât am putut. În a doua repriză, am căzut puțin, au venit peste noi. Am cedat inițiativa și au devenit foarte periculoși. Dar e o victorie mare, ne menține în viață, suntem acolo, ne luptăm, ne crește încrederea. În continuare, ne așteaptă meciuri foarte grele, dar nimic nu e imposibil în viață. Sperăm să câștigăm și cu CFR Cluj, să fim mai pragmatici decât cu FCSB, așa cum am fost acum, a declarat, printre altele, la finele meciului din Bănie, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.   


Conferința de presă completă de după meciul Universitatea Craiova - Farul, mai jos.  
  
Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța
Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament


Farul Constanța
Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii