Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii de la CS Marina Constanța, medaliați la Campionatele Naționale de Taekwondo WT, Poomsae & Speedkick

ro

18 Aug, 2021 09:41 2465 Marime text
 
 
  • Evenimentele sportive s-au desfășurat la Eforie Sud.
 
Echipa reprezentativă de Taekwondo WT (disciplină olimpică) a Clubului Sportiv Marina Constanța a participat, la Eforie Sud,  la Campionatul Național de Taekwondo WT (Seniori, junior și tineret) și la Campionatul Național de Poomsae & Speedkick.

Grație unor evoluții foarte bune, reprezentanții CS Marina (care au fost însoțiți la întreceri de oficialii Alina Roman, Ionut Mihalache și Ciprian Encică) au obținut șapte medalii, astfel:

Medalii de aur:
  • Rebeca Gârțu - Poomsae,
  • Claudiu Moreanu - seniori
Medalii de argint :
  • Iulian Lovin - Seniori
  • Rebeca Gârțu - Speedkick
  • Răzvan Gârțu - Poomsae
Medalii de bronz:
  • Ștefan Eduard Marin - Juniori
  • Ramona Mihaela Marin - Tineret și Seniori.
 
Alți sportivi, precum Petrișor Ionuț Roman, Andrei Fenchia, Ștefan Costin Cliseru, Karina Ioana Luncași, Paul Bogdan Ionescu, Andrei Diciu, Răzvan Alexandru Bangal și Radu Andrei State, deși nu au urcat pe podium, au avut evoluții promițătoare petru evoluțiile lor viitoare

Participarea lotului de Taekwondo WT al grupării constănțene la aceste competiții a fost facilitată de finanțarea primită de la Primăria Constanța, în cadrul proiectului sportiv «Speranță prin performanță - sportul în lupta contra Covid 19».

Dorim să remarcăm profesionalismul și organizarea excelentă a întregului eveniment sportiv efectuată de staff-ul Federației Române de Taekwondo WT, sub atenta conducere a președintelui federației, domnul Constantin Apostol.

Putem concluziona că participarea la cele două importante competiții sportive de Taekwondo WT a fost o experiență foarte bună, în care sportivii noștri au concurat la cel mai înalt nivel cu rezultate foarte bune, iar Constanța a fost reprezentată cu cinste, a declarat Dan - Marian Ungureanu, președintele CS Marina Constanța.

 
În continuare, sportivii de la CS Marina Constanța se pregătesc pentru Cupa României la Taekwondo WT, pentru competiția internațională „Generația 24“ precum și pentru alte evenimente ce vor urma.

Totodată, Federația Română de Taekwondo WT a stabilit ca în Constanța să fie organizat Centrul regional pentru Taekwondo WT speedkick, iar Clubul Sportiv Marina Constanța a fost desemnat să coordoneze activitatea acestui centru regional, în vederea promovării sportului constănțean și a Taekwondo WT.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii