Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța rugby Echipa Under-20 i-a administrat liderului prima înfrângere și va juca semifinala pe teren propriu (GALERIE FOTO)

ro

08 Apr, 2024 09:39 644 Marime text
 
În ultima etapă din sezonul regular al Campionatului Național Under-20 la rugby, pe terenul „Marina“ din Mangalia s-au întâlnit primele clasate, CSM Constanța (locul 2) și liderul clasamentului, CT „Dinicu Golescu” - Rapid București (formație care era neînvinsă).
 

Antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir, echipa de pe litoral a făcut un meci foarte bun și a câștigat pe merit, dovedindu-se mai inspirată la toate capitolele și având un sprijin important din partea publicului. Deși le era suficient un punct pentru a termina pe locul secund, constănțenii s-au mobilizat exemplar și i-au administrat prima înfrângere din actualul campionat formației bucureștene, pe care au învins-o cu 10-3, este mesajul CSM Constanța.

 
Punctele învingătorilor au fost reușite de Cornel Stoica - un eseu și Eduard Chifor - o transformare și o lovitură de pedeapsă.
 
Cu această victorie, CSM Constanța a încheiat pe locul al doilea al clasamentului și va juca semifinala pe teren propriu, la Mangalia, cu LPS Suceava (ocupanta poziției a treia).
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)

Citește și:


Rugby
CSM Constanța, debut cu o victorie categorică în Divizia Națională de Seniori 2024 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii