Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CSM Constanța Under-20 a urcat pe locul doi, după victoria cu LPS Suceava (GALERIE FOTO)

ro

28 Mar, 2024 10:48 631 Marime text
 
 
Într-o partidă contând pentru etapa a 8-a din Campionatul Național de rugby Under-20, pe terenul „Marina” din Mangalia, echipa CSM Constanța a învins LPS Suceava cu 15-12.
 
Formația constănțeană, antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir, a dominat meciul la toate capitolele, raportul încercărilor fiind favorabil învingătorilor cu 3-0, oaspeții punctând doar prin lovituri de pedeapsă.
 
Punctele campioanei en-titre au fost reușite de Cornel Stoica, Tiberiu Păduraru și Iulian Manole, fiecare cu câte o încercare.
 
Cu această victorie, CSM Constanța a urcat pe locul al doilea, cu 20 de puncte și esaveraj +75, urmată de echipa suceveană, ajunsă pe poziția a treia, cu 20 de puncte, dar esaveraj +52.
 

Este foarte important ca formația noastră să termine pe unul din primele două locuri pentru a putea juca semifinala pe teren propriu. Hai Constanța! Team is everything!, este mesajul CSM Constanța.

 
Tot în această săptămână, CSM Constanța U-20 va evolua în deplasare, duminică, 31 martie 2024, de la ora 11.00, cu Politehnica Iași.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)
 
Citește și:


Rugby
CSM Constanța Under-20, succes cu punct bonus în deplasare (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii