Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„An prolific pentru echipa noastră“ Frontiera Tomis Constanța, încă un titlu de campioană națională la oină în sală (galerie foto)

ro

09 Dec, 2019 00:00 2273 Marime text

Campionatul Național de oină în sală rezervat seniorilor, întrecere organizată de Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Biruința Gherăești, la Roman, în județul Neamț, s-a încheiat cu succesul formației Frontiera Tomis Constanța.
 
La competiție a participat și o altă reprezentantă a județului Constanța, Spicu Horia, care a ocupat poziția a șasea în clasament. Ierarhia finală a fost: 1. Frontiera Tomis - 15p, 2. Stejarul Pârcovaci - 13p, 3. Straja București - 9p, 4. Biruința Gherăești - 9p, 5. Avântul Frasin - 7p, 6. Spicu Horia - 5p.  
„Campioni! Titlul de campion național la oină în sală ajunge pentru al doilea an consecutiv la Constanța, încununând astfel un an prolific pentru echipa noastră, care și-a adjudecat Campionatul Național, Cupa României și Cupa Federației“, a fost mesajul Frontierei Tomis Constanța, care a câștigat toate cele cinci meciuri jucate: 8-6 cu Stejarul Pârcovaci, 4-0 cu Avântul Frasin, 8-6 cu Biruința Gherăești, 6-2 cu Straja București și 4-2 cu Spicu Horia.
 
În afară de rezultatul cu Frontiera Tomis, Spicu a mai înregistrat scorurile: 2-4 cu Avântul Frasin, 3-6 cu Straja, 3-4 cu Stejarul și 2-4 cu Biruința.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Oină)

Citește și:
 
Echipa de oină Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Campionatul Naţional de Oină la Seniori

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii