Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Cupa României, Frontiera Tomis Constanța s-a impus și în Campionatul Național de oină pe plajă (galerie foto)

ro

15 Jul, 2021 00:00 2111 Marime text
 

 
  • Frontiera Tomis Constanța a câștigat toate meciurile disputate pe nisipul plajei de la Mamaia.
 
Cele două competiții de oină găzduite de județul Constanța, Cupa României (care s-a desfășurat la Cumpăna, în Complexul Sportiv Centenar 2018) și Campionatul Național de oină pe plajă (care s-a ținut pe nisipul de la Mamaia) au avut aceeași câștigătoare, Frontiera Tomis Constanța.
 
Întrecerea de la Mamaia a adunat la start cinci echipe, iar competiția s-a derulat în sistem campionat, fiecare cu fiecare. Ca și la Cupa României, trofeul și l-au disputat Frontiera Tomis Constanța și Biruința Gherăești, care au ajuns față în față în ultimul meci după un parcurs pavat numai cu victorii. Rând pe rând, echipa de pe litoral a trecut de Energia Râmnicelu (17-6), CS Olteni (21-3) și CSM Râmnicu Sărat (10-6), iar în ultima partidă a învins și  Biruința Gherăești (11-3), devenind campioană și pe nisip. 
 
Clasamentul final a fost: 1. Frontiera Tomis Constanța - 12p, 2. Biruința Gherăești - 10p, 3. Energia Râmnicelu - 7p, 4. CSM Râmnicu Sărat - 6p, 5. CS Olteni - 4p.  

În secțiunea galerie Foto găsiți mai multe imagini de la întrecerea de oină pe plajă. Sursa foto: Facebook (Federația Română de Oină)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Cupa României la oină. Competiţie găzduită de Cumpăna (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii