Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A apărut prima companie aeriană destinată câinilor. Cât costă un zbor pentru cel mai bun prieten al omului?

ro

06 May, 2024 19:10 679 Marime text
foto: Pixabay Mulți dintre noi am dorit să putem călători cu avionul alături de câinii noștri, fără a-i restricționa în cuști sau a-i trimite în cala avionului, o experiență adesea stresantă pentru animalele de talie mare. Acest vis devine acum realitate cu apariția primei companii aeriane dedicate exclusiv câinilor, care are și un nume sugestiv: Bark Airlines.

Compania își propune să transforme radical conceptul de călătorie aeriană pentru patrupede. Începând cu rezervarea, un concierge al companiei contactează fiecare client pentru a colecta informații detaliate despre câine și planurile de călătorie, personalizând astfel întreaga experiență.

La aeroport, procesul de check-in și de securitate este eficientizat, eliminându-se necesitatea cuștilor și reducând la minimum stresul asociat cu cozile.

În timpul zborului, câinii beneficiază de băuturi la alegere, cum ar fi apă sau supă de oase, servite în special în timpul decolării și aterizării pentru a preveni disconfortul urechilor datorat schimbărilor de presiune. O gamă variată de gustări și surprize de marcă sunt, de asemenea, oferite pe parcursul călătoriei.


Compania operează zboruri pe două rute majore

În prezent, compania operează zboruri pe două rute majore: între Londra și New York și între New York și Los Angeles.

Costul unui bilet pe ruta New York - Los Angeles este de 6.000 de dolari, în timp ce un bilet pentru ruta Londra - New York costă 8.000 de dolari în luna iunie.

În aceste prețuri este inclus și biletul pentru însoțitorul uman al câinelui, asigurând astfel că ambii pasageri pot călători cu maxim confort și siguranță.
Sursa: stiripesurse.ro 



Citește și:

Știri Constanța„Un patruped maltratat...așa a fost sesizarea“. Proprietarul, reținut (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii