Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Alexandru-Emin Bragadireanu, consilier achiziții publice al comunei Lipnița (DOCUMENTE)

ro

06 May, 2024 18:50 894 Marime text
foto: Pexels
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alexandru-Emin Bragadireanu, având funcţia de consilier achiziții publice al comunei Lipnița, județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției. 
În ultima declarație de avere, depusă pe 21.06.2023, a menționat că deţine un teren intravilan de 3.900 m2, în Carvan, județul Constanța, dobândit prin contract de vânzare- cumpărare.
 
Conform datelor înscrise în document, acesta are și o casă de locuit în Lipnița, de 64 m2, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare.

Bragadireanu a înscris în declarația de avere și autoturism Mercedes, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Acesta are și un cont curent la Raiffeisen Bank, deschis în 2021, cu sold/valoare la zi de 62.381 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 49.688 lei ca și consilier achiziții publice al comunei Lipnița.

În declarația de interese, la rubirica asociat sau acţionar la societăţi comerciale, companii/societăţi naţionale, instituţii de credit,
grupuri de interes economic, precum şi membru în asociaţii, fundaţii sau alte organizaţii neguvernamentale, a menționat Bragadireanu Alexandruemin PFA - Constanța
 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Alexandru-Emin Bragadireanu.
Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii