Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanța cere Guvernului ridicarea restricțiilor de circulație pe teritoriul României

ro

15 May, 2020 00:00 2839 Marime text

Organizația județeană a PSD Constanța, solicită Guvernului ridicarea restricțiilor de circulație și călătorie pe teritoriul României, pentru a elimina pierderile din turism.
Social-democrații de la Constanța dau exemplul autorităților bulgare, care au permis cetățenilor ca, începând cu data de 13 mai, să poată efectua călătorii în scop turistic.
“Prin neadoptarea unor măsuri responsabile, guvernarea liberală calcă în picioare dreptul celor patru milioane de turiști care au vizitat doar anul trecut litoralul românesc. Turismul reprezintă un procent important din economia județului, iar atitudinea executivului liberal față de această realitate denotă faptul că nu le pasă de oameni. Nu le pasă de cei două sute de mii de constănțeni angrenați în industria turismului și nici de familiile lor.

Încă nu este târziu ca Guvernul PNL să se trezească și să permită deschiderea turismului intern începând cu cel târziu 10-15 iunie. În caz contrar, să își asume public rolul de gropari ai acestei ramuri de tradiție și, implicit, căderea economică a județului Constanța și a celorlalte care depind vital de industria turismului”, susțin reprezentanții PSD Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii