Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

10 pe linie la conduită! Cum s-au descurcat procurorii din Constanța la examenul de promovare în funcțiile de execuție (DOCUMENT)

ro

26 May, 2022 00:00 2243 Marime text
  • Magistratul Camelia Maria Conortos, care s-a înscris pentru promovarea la Parchetul Curții de Apel Constanța, a obținut un punctaj total de 89 de puncte, având 10 la evaluarea conduitei și 79 la evaluarea activității.
  • La rândul lor, magistrații Dorin George Preduț, Ioana Simona Diamandescu și Daniel Haralambie au solicitat promovarea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele privind procurorii admiși la examenul de promovare efectivă în funcții de execuție.
 
În ce privește magistrații din unitățile de parchet de pe raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, cei patru candidați de la această sesiune au fost notați cu 10 pe linie în ce privește evaluarea conduitei.
 
Potrivit datelor oficiale, magistratul Camelia Maria Conortos, care s-a înscris pentru promovarea la Parchetul Curții de Apel Constanța, a obținut un punctaj total de 89 de puncte, având 10 la evaluarea conduitei și 79 la evaluarea activității.
 
La rândul lor, magistrații Dorin George Preduț, Ioana Simona Diamandescu și Daniel Haralambie au solicitat promovarea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Aceștia au fost notați cu 10 la evaluarea conduitei și, respectiv, cu 89 de puncte la evaluarea activității – Dorin George Preduț, 80 de puncte – Ioana Simona Diamandescu și 79 de puncte – Daniel Haralambie.
 
Acestea sunt rezultatele definitive obținute de candidații înscriși în concurs și declarați admiși.
 
În Secțiunea Document puteți consulta Tabelul complet al candidaților admiși, pentru toate unitățile de parchet din țară.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cu 17 „DA“-uri de la colegi!
Trei procurori din Constanța vor prelua anchetele Secției Speciale care vizează judecătorii şi procurorii din Dobrogea! (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii