Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Cuculis – „Ar mai exista o singură variantă prin care judecătoarea să nu participe în cazul în 2 Mai“ (VIDEO)

ro

25 Apr, 2024 10:25 698 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii, Secția pentru Judecători în materie disciplinară, a respins miercuri, 24 aprilie 2024, solicitarea Inspecției Judiciare de suspendare a magistratului Ioana Ancuța Popoviciu, judecătorul cazului de la 2 Mai!
 
În acest context, avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, unul dintre apărătorii rudelor îndoliate, a declarat:
 

„În momentul de față, așteptăm ca în mod cât se poate de realist, pe data de 9 mai, imediat după Sfintele Sărbători de Paște, să ne judecăm pe fondul cauzei.
 
Clar că va fi o zi extrem de lungă și încordată pentru că sunt de audiat mai mulți martori, vreo 15 la număr, atât cei propuși de către noi dar și de către familia Olariu. Să nu uităm, bineînțeles, și părțile civile care vor fi audiate aproximativ în totalitate.
 
Să spunem că ar mai exista o singură variantă, bineînțeles, prin care judecătoarea să nu participe la această judecată în cazul în 2 Mai, respectiv în condițiile în care a ar intra într-un concediu medical, bineînțeles. Dar asta, în cele din urmă, nu ar duce decât la o amânare a judecării cauzei.
 
Nemulțumirile sunt multiple din partea familiei! Acum rămâne de văzut pe data de 9 mai cum se vor desfășura audierile. Cel mai probabil data de 9 mai este data finală la care dosarul supranumit 2 mai va ajunge la un final, cel puțin pe fondul cauzei până când va pronunța o decizie pe fond. Ulterior, bineînțeles, părțile vor putea ataca mai departe urmând ca dosarul să fie mutat în Constanța“.

 
Motivare CSM
Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)


Declarațiile complete pot fi urmărite în video de mai jos:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii