Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța La Tribunalul Constanța sunt 17 posturi disponibile pentru transferul judecătorilor! Câte sunt la Curtea de Apel

ro

10 Apr, 2024 09:47 481 Marime text
  • La Curtea de Apel sunt disponibile trei posturi.
Nu mai puțin de 17 posturi sunt disponibile la Tribunalul Constanța pentru procedura de transfer al judecătorilor, organizată de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Informația a fost făcută publică de CSM, care a anunțat că la nivelul Curții de Apel Constanța și al instanțelor arondate sunt în total disponibile 38 de posturi utile pentru transfer Etapa 1.
 
Cele mai multe dintre aceste posturi sunt disponibile la Tribunalul Constanța – 17 posturi, urmat de Tribunalul Tulcea, cu opt posturi.
 
La Curtea de Apel sunt disponibile trei posturi, la fel ca la Judecătoria Medgidia.
 
La Judecătoria Constanța sunt șase posturi disponibile, iar la Judecătoria Tulcea este un singur post.
 
Conform CSM, analiza opțiunilor exprimate de fiecare judecător urmează a se realiza în raport cu situația posturilor vacante la instanțele vizate, existente la momentul soluționării de către Secția pentru Judecători a cererilor de transfer.
 
De asemenea, la analizarea cererilor, se ține cont de încărcătura de dosare și volumul de muncă atât la instanța de la care se cere transferul, cât și la instanța unde se solicită.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Președintele Klaus Iohannis a numit în funcție sute de judecători și procurori! Cine vine la Constanța. LISTA
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii