Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarea Popoviciu Ioana Ancuța, din Judecătoria Mangalia, vrea să plece de la Mangalia! Iată unde își cere transferul

ro

24 Apr, 2024 15:20 23869 Marime text


Judecătoarea Popoviciu Ioana Ancuța, din Judecătoria Mangalia, vrea să plece de la Mangalia!

Conform datelor oficiale, puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii, judecătoarea Popoviciu Ioana Ancuța solicită transferul la Judecătoria Constanța sau la Judecătoria Sectorului 2 București. 

Amintim că Secţia pentru Judecători în Materie Disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat miercuri, 24 aprilie 2024, cererea Inspecției Judiciare privind propunerea de suspendare din funcție a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța, din cadrul Judecătoriei Mangalia!   
 
Secţia pentru Judecători a rămas în pronunțare.

Ioana Ancuța Popoviciu judecă dosarul în care Pascu Matei Vlad, din București, este acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei!
 
Noul termen de judecată în dosarul 2 Mai a fost stabilit pentru data de 9 mai 2024, ora 10.00.

Sesizarea Inspecției Judiciare vine după ce la un termen trecut judecătoarea în cauză a întrebat părțile prezente dacă este prezent în sala de judecată, Sebastian Andrei Olariu, tânărul decedat în accident ceea ce a stârnit nemulțumire printre rudele și apropiații decedaților.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Exclusiv!
Ioana Ancuța Popoviciu, de la Mangalia, rămâne judecătoarea cazului de la 2 Mai! Cererea de abținere, respinsă (MINUTĂ)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii