Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un handbalist de la HC Dobrogea Sud Constanța, pozitiv la testul Covid-19

ro

04 Oct, 2020 16:43 1810 Marime text
  • În urma testelor Covid-19 efectuate vineri, 2 octombrie, trei jucători au ieșit cu rezultat neconcludent.

Clubul constănțean de handbal masculin Dobrogea Sud a adus lămuriri în privința mai multor zvonuri despre posibile cazuri de Covid-19 apărute în cadrul echipei.

In urma informatiilor aparute in mediul online potrivit carora 5 jucatori ai HCD ar fi iesit pozitivi, iar clubul nostru ar fi ascuns acest lucru, si pentru ca ne dorim ca suporterii Constantei sa nu fie dezinformati, precizam:

- In urma testelor Covid-19 efectuate vineri, 2 octombrie, trei jucatori au iesit cu rezultat neconcludent si au fost nevoiti sa repete testul. La a doua seria de teste, sambata, 3 octombrie, doi dintre ei au primit rezultat negativ, iar unul a iesit pozitiv. Acesta nu a mai facut deplasarea la Sfantu Gheorghe, clubul nostru a instiintat DSP-ul, iar jucatorul urmeaza protocolul medical impus de catre autoritati.

- Suntem echipa din Romania cu cele mai multe teste facute de la reluarea activitatii. Ne testam saptamanal, iar in ultimele doua saptamani am facut-o chiar de 4 ori. Nu am ascunde niciodata rezultatele testelor pentru a merge cu jucatori bolnavi de coronavirus la turneele organizate in Liga Nationala si, astfel, sa punem in pericol starea de sanatate a tuturor echipelor.

- Suntem la Sfantu Gheorge, cu gandul la suporterii nostri si la o noua victorie in campionat. Abia asteptam sa inceapa meciul cu CSM Bucuresti (16.30 - TVR 1)!, este mesajul HCDS.


Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii