Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Constanta a strans doua camioane cu ajutoare pentru sinistrati

ro

08 Jul, 2010 01:10 1460 Marime text

ajutoare_pdl.jpgDeputatul PDL Maria Stavrositu a demarat o acţiune de ajutorare a sinistraţilor rămaşi fără adăpost în urma inundaţiilor din această vară.

Preşedinte al organizaţiei municipale PDL Constanţa, Maria Stavrositu şi-a mobilizat colegii într-o campanie de sprijinire a celor care şi-au văzut gospodăriile sub ape. Democrat-liberalii constănţeni au contribuit ei înşişi, sau au strâns de pe la rude şi cunoştinţe, alimente, haine şi bunuri de uz casnic pentru sinistraţi.   

„La sfârşitul săptămânii trecute am mobilizat tot activul de partid pentru a veni în ajutorul celor loviţi de ape. Strângem haine, alimente, mobilier şi aparatură electrocasnică pentru a le duce celor care au acum nevoie. Nu au fost aduse toate aceste bunuri la sediu, însă vor fi urcate direct în camion şi trimise acolo unde este nevoie“, a declarat Maria Stavrositu. Potrivit democrat-liberalei, până în acest moment, s-au strâns două camioane de alimente, îmbrăcăminte şi bunuri de uz casnic, care vor fi transportate săptămâna viitoare într-una dintre localităţile afectate de inundaţii.

Maria Stavrositu a precizat că încă nu se ştie în ce zonă vor ajunge camioanele, întrucât la nivelul conducerii centrale a partidului s-a stabilit un grafic precis după care vor fi livrate ajutoarele, astfel încât să se evite avantajarea unor localităţi, în detrimentul altora, din acest punct de vedere. Democrat-liberala a afirmat chiar că este dispusă să participe la construirea de case modulare pentru sinistraţi. „Am luat legătura cu Fundaţia Habitat şi ne-am oferit voluntari, eu şi zece colegi, să muncim efectiv la construcţia acestor case“, a precizat parlamentarul. Aceasta a adăugat că a discutat cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, despre posibilitatea extinderii acestei iniţiative la nivelul întregului grup parlamentar al PDL.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii